WIE ZIJN WIJ?

In 2010 is het moederbedrijf WDeliver begonnen met het bezorgen van bruingoed en witgoed. Om een nog uitgebreidere service te kunnen verlenen op het gebied van aansluiten, installeren, ophangen en adviseren is op 1 april 2014 het zusterbedrijf W-Install opgericht.

W-Install heeft momenteel een zestal ervaren installateurs op de weg om witgoed- en bruingoed apparatuur van de klant op een vakkundige manier te installeren of te plaatsen.

Bedrijfspand W-Deliver

Deze installateurs rijden in de grotere bestelauto’s, waardoor alle te installeren apparatuur door hen zelf meegenomen wordt. Vanzelfsprekend voeren zij uw oude apparaat ook weer af.

Onze specialiteit is het vakkundig installeren en instellen van televisies, hifi (incl. randapparatuur), alsmede het inbouwen van witgoed apparatuur als vaatwassers, koelkasten etc.

Bedrijfspand W-Deliver

WDeliver

WDeliver is een jong bedrijf, opgericht op 1 augustus 2010. Het bedrijf richt zich specifiek op het vervoer en bezorgen van consumentenelektronica, witgoed en bruingoed voor met name Media Markt vestigingen.

Diensten

Welke installatiediensten kunnen wij o.a. voor u uitvoeren?Contact

Heeft u op of aanmerkingen op onze website of heeft u vragen, of wilt u meer informatie over onze organisatie, neem dan contact op via ons contactformulier.

Recycling

Verantwoord afvoeren van de oude apparatuur

In samenwerking met Mediamarkt voeren wij de meegenomen oude apparatuur op een verantwoorde wijze af. De non-profit organisatie WeCycle haalt deze apparaten bij ons op om deze vervolgens te verwerken tot nieuwe grondstoffen waarmee weer nieuwe producten kunnen worden gemaakt. Zo dragen wij ook bij aan een “betere wereld”. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.wecycle.nl